Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ
Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 19-11 το πρωί η εκλογικό απολογιστική συνέλευση του Συλλόγου μας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Συμμετείχαν πολλοί συνάδελφοι από διάφορους χώρους εργασίας (εκπαίδευση, τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνικές δομές κ.λ.π).
Σύμφωνα με τα άρθρα 9 και 10 του καταστατικού μας, ψηφίσαμε για πρόεδρο της Συνέλευσης. Πρόεδρος της συνέλευσης ομόφωνα ανέλαβε ο Συνάδελφος Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ενώ πρακτικά κράτησε η συνάδελφος Σταθάτου Νατάσα. Οι συνάδελφοι κράτησαν την διαδικασία κατά γενική ομολογία άψογα.
Στην συνέχεια από τον Πρόεδρο της συνέλευσης προτάθηκε ημερομηνία εκλογών και εκλογή εφορευτικής επιτροπής. Ομόφωνα αποφασίστηκε ως ημερομηνία εκλογών η Κυριακή 18 Δεκέμβρη. Μέλη της εφορευτικής επιτροπής εκλέχθηκαν οι: Λεομπίλα Φωτεινή, Τούτσης Μελέτης, Καραβασίλη Ιώαννα, Γιακοβάκη Ζωγραφια, Καραβέλλα Αρετή. Η πρώτη συνάντηση της επιτροπής ορίστηκε για την Πέμπτη 24-11 και ώρα 6 μμ στα γραφεία του Συλλόγου.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος (απερχόμενος) Κατσούλας Θεοδόσης και η Αντιπρόεδρος (απερχόμενη) Τσαπατσάρη Λία τοποθετηθήκαν στον απολογισμό του Συλλόγου, και την εισήγηση της Ταμίας (απερχόμενης) και της ελεγκτικής επιτροπής. Ακολούθησε συζήτηση όπου τον λόγο πήραν πολλοί συνάδελφοι. Έκτος των άλλων τον λόγο πήρε και ο 85 χρονος κ. Σμοκοβιτης που με την ζωντανή του παρουσία και συμμέτοχη εδώ το μήνυμα της συμμετοχής και στους νέους συναδέλφους. Ομόφωνα ψηφίστηκε ο απολογισμός του Δ.Σ. και της Ε.Ε.
Τέθηκαν επίσης τα παρακάτω θέματα. 1) Να λειτουργούν σε όλη την διάρκεια μέχρι τις εκλογές οι επιτροπές του Συλλόγου και ειδικα η επιτροπή παιδείας (πρόταση Χ. Πατσού) 2) θέμα σχετικά με τα χρήματα από τα ΛΑΕΚ. Να δοθεί χρηματικό πόσο στο Παράρτημα Λάρισας. (πρόταση του Προέδρου Παρ. Λάρισας Ν. Πουτσιάκα). 3) Κοινή εκδήλωση του ΣΕΚ μαζί με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικών ανθρωπολόγων, Πολιτικών Επιστημόνων στο Πάντειο με συμμέτοχη των πανεπιστημιακών τμημάτων.(πιθανά 8-12).
Για το 2ο θέμα η απόφαση είναι να δοθούν χρήματα στο Παρ Λάρισας, με την προϋπόθεση της εκταμίευσης των ΛΑΕΚ και των συνολικών οικονομικών του Συλλόγου.

(η ενημέρωση είναι προσωπική με βάση και το πρακτικό της Συνέλευσης, δεν είναι επίσημη του Δ.Σ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου